Gore-tex®


Designet til at holde dig tør og varm i mange situationer.

Gore-tex® membran

Alt fodtøj der benytter Gore-tex® teknologier tilbyder troværdig komfort og beskyttelse når du arbejder - med sikker garanti. Gore-tex® er bevist at skulle være holdbar og vandtæt, men samtidig meget åndbar. Det vil sige du er altid klar til at træde uden for døren på trods af ethvert vejr, og yde det bedste du kan. 

Gore-tex® produkt teknologi indeholder en innovativ membran samt omhyggeligt udvalgte tekstiler. De gentagende teste på Gore-tex® teknologien sikre ekspertise og et anderkendt produkt, der er holdbart under arbejdet.

Gore-tex arbejder også over imod at reducere deres CO2 aftryk.

Teknologi

Gore-tex® membranen er et ekstremt tyndt lag af udvidet polytetrafluoroethylene (ePTFE). Det indeholder over 1,4 milliarder mikroskopiske pore per cm2. Det er disse pore der giver Gore-tex® stoffet dets kernefordele.

Membranen findes i forskellige sammensætninger med unikke fordele til deres anvendelsesformål. Gore-tex®  produkt teknologi er i kontinuerlig udvikling for at møde alle former for udfordringer for professioner som militæret, brandmænd, retshåndhævelse, sunhedssektoren og andre former for fysisk arbejde.

Kernefordele
Holdbar vandtæt
Total vindsikker
Åndbar
Kemisk resistens

Forklarende video