Om os


Bjerregaard sikkerhed sælger og distribuerer kvalitetsfodtøj til arbejdsbrug fra verdens førende producenter af sikkerhedsfodtøj til professionelle brugere i Danmark og i Norden.
Vores produkter anvendes inden for håndværk, industri, uniform- og servicesektoren. Virksomheden har 21 ansatte, hvoraf størstedelen har til huse på vores hovedkontor i Hedehusene.    

Hvorfor Bjerregaard? Kvalitetsfodtøj uden kompromis!
Vi skaber værdi for vores kunder ved at leverer kompromisløs kvalitetsfodtøj. Stort set alle vores produkter er godkendt og CE-mærket, som er din garanti for, at fodtøjet er fremstillet i overensstemmelse med europæiske standarder og normer.

Komfort, funktion, design og ikke mindst kvalitet er i fokus, når vores indkøbere researcher verdensmarkedet og udvælger de bedste og førende kvalitetsmærker til vores sortiment.

Vores styrke lægger i vores professionelle rådgivning og kundeorienterede service til alle vores forhandlere og store handelsvirksomheder.
Uanset ståsted i processen sikrer vores mangeårige erfaring og kendskab til markedet vores kunder en effektiv og kvalificeret indsats.

Med Bjerregaard sikkerhed som leverandør og samarbejdspartner får du derfor professionel rådgivning samt gennemtestet, godkendt kvalitetsfodtøj fra verdens førende udbydere af sikkerhedssko og fodtøj til arbejdsbrug.