BOA® Fit System


Den perfekte låsemekanisme, lige til dig!


Hvad er BOA®?  

BOA® lukke systemet er en innovativ teknologi, der erstatter normale snørebånd og velcro med en special designet og tilpasset BOA® lukning.  
BOA® levere løsninger, der er bevist at give bedre smidighed, hastighed, styrke og præcision, samt helbred og udholdenhed. Hver unikke konfiguration er udviklet med fokus på ydeevne og pasform for at designe det bedste fit og forbindelse mellem arbejderen og deres fodtøj.  
En anden essentiel fordel ved BOA® er, at det kun kræver et klik, så kan du træde ud af dit fodtøj, et klik og nogle spændinger, så er det på igen. 


Sådan virker det 

BOA® lukke systemet integrerer mikro-justeringer når du drejer skiven. Den har meget stærke letvægts snørebånd, samt lav friktion lace guides og andet udstyr. Til sammen levere BOA® fit lukke systemet den perfekte løsning specialbygget til effektivt arbejde. BOA® et lukke system der er specielt udviklet til at understøtte fodtøjets formål og sørger for, at pasformen tilpasser sig hver enkelt bruger. 
En essentiel del af lukkesystemet er, at snøren spændes hele vejen ned gennem fodtøjet og dermed sikre, at fodtøjet altid sidder god til foden og dermed hjæler til at fohindre vridskader i forbindelse med ikke fast fodtøj.

Sådan justerer du din BOA®

Push in to engage

Turn for precision fit

Pull up for fast release

Livstidsgaranti  


BOA® fit lukke systemet har livstidsgaranti fra hvornår det er blevet integreret. Hvert aspekt af BOA® fit lukke system er designed til den eksakte holdbarhedsstandard, designet med præcision, og produceret i en state-of-the-art fabrik, så vi med sikkerhed kan sige: Hvor end arbejdet tager dig hen, skuffer vi ikke. Læs mere om BOA® lifetime guarantee her.