15.12.2014

Vinterstøvle

Vinterens sikkerhedsstøvle

Den nye vandtætte og maskuline sikkerhedsstøvle fra Grisport er et stærkt bud på vinterens foretrukne sikkerhedsfodtøj

Vintermånedernes udarbejde er en tilbagevendende udfordring for håndværkerne, der skal kunne udføre sit job uden at komme til skade på glatte underlag eller få våde og kolde fødder. Derfor er godt fodtøj er et af de vigtigste elementer i kampen mod naturens luner.

Hos Bjerregaard sikkerhed tilbyder vi en bred vifte af sikkerhedsfodtøj fra verdens førende producenter. Fra den italienske producent Grisport markedsfører vi deres nyeste sikkerhedsstøvle, der er særdeles velegnet til de kommende måneders triste og sjaskede vintervejr.

-        Grisports nyeste model er en rigtig god allroundstøvle og perfekt til de kommende måneders lidt triste og sjaskede vintervejr. Udover at være vandtæt, som er et must denne vinter, er den slidstærk og udviklet med den skridhæmmende Vibram-sål -  og så gør det heller ikke noget, at Grisport har formået at lave en kvalitetssko i et smart og maskulint design, siger Bjerregaards administrerende direktør Finn Fogtmann.

Hurtigt af og på – med en slidstærk tå

For at gøre det nemt at komme ind og ud af bygninger i løbet af arbejdsdagen har Grisport valgt at erstatte snørebånd med den unikke Boa-lukning, som man blandt andet kender fra snowboardstøvler. Det kræver kun et skru at komme i og ud af støvlen, som sørger for et perfekt fit dagen igennem.

-       Boa-lukningen er efterhånden godt kendt, men ikke desto mindre er den en stor lettelse for folk, der har brug for at komme i og ud af fodtøjet mange gange på en dag. Samtidig sikrer snøresystemet, at skoene kan indstilles, så de altid sidder korrekt til, fortæller Finn Fogtmann,

Derudover er støvlen også forsynet med en kraftig slidnæse, der sammen med støvlens ankelhøjde, gør støvlen særdeles velegnet til knæliggende arbejde.

Støvlen går under navnet Grisport 74769 og kommer i størrelserne 37-47. Udover de allerede nævnte egenskaber sikrer fodtøjets åndbare og svedtransporterende inderforing samt den stødabsorberende PU mellemsål foden behagelig komfort dagen igennem.