04.06.2018

Vismo

NYT SIKKERHEDSSKO BRAND GIVER DIG ENERGIEN TILBAGE

NYT NORDAMERIKANSK BRAND SKAL SIKRE FØDDER PÅ DANSKE ARBEJDSPLADSER

De seneste år har branchen set et opgør med den traditionelle sikkerhedssko; tidligere et klodset, tungt, men nødvendigt onde for enhver håndværker. Brugerne efterspørger let og luftigt sikkerhedsfodtøj - og der er mange gode bud derude. Bjerregaard Sikkerhed A/S lancerer et nyt canadisk brand som tager komforten et skridt videre.

Vismo er born to be different. En skovhugger og gentleman på samme tid. Tænk Canada - de vildeste floder, de dybeste skove. Helt derude hvor der ikke bare er højt til loftet, men højt til himlen - her stammer Vismo fra.

Kernen er sikkerhedsfodtøj og det innovative NRG55-sålsystem, som udnytter den energi du træder med og returnerer 55% af energien. Det betyder at benene - og kroppen i det hele taget – opleves mindre træt efter en lang arbejdsdag.

Bjerregaard Sikkerhed A/S har arbejdet intenst henover foråret, med at etablere brandet på det danske marked, og både brugerne og forhandlerne har taget overordentligt godt imod det nye brand og den nye teknologi.

Direktør Søren Boye fortæller:

”Vi får jævnligt tilbud om at distribuere nye brands i Danmark, men det er oftest kendt teknologi i ny indpakning. Når vi vælger Vismo, er det fordi vi for første gang ser et brand som virkelig tilbyder fornyelse, både på komfort, slidstyrke og på designsiden. Da vi fik NRG55-teknologien præsenteret, blev vi mildest talt blæst bagover. Effekt og holdbarhed er langt over niveauet for almindelige sneakers og sko - og et markant løft i sikkerhedsfodtøj".

Innovation og dedikation

Vismo er skabt af en lille dedikeret gruppe, med baggrund fra de store skoproducenter, som har valgt at pulje al talent, energi og innovationslyst i dette brand. Det er med andre ord nogle stærke kompetencer, som har et forrygende netværk i branchen og med indsigt i de nyeste teknologier og trends på markedet. Udover NRG55 anvender Vismo en ny slags ultrastærk nylon, som løfter skoens slidstyrke op på niveau med læder.

"Vismo tilfører markedet nye teknologier. Danmark er i forvejen langt fremme i forhold til sikkerhedsfodtøj, men her er et produkt som ikke bare bryder på designet, men også har nogle features og en komfort som løfter brandet op i en anden klasse - og det uden at prisen følger med op, vel at mærke".

Fortæller direktør Søren Boye om baggrunden for at introducere Vismo.

Vismo forhandles hos udvalgte forhandlere - se alle forhandlere her: https://vismonordic.com/find-forhandler