05.05.2014

vandsaale-meddelelse

Det er sundt at gå på vandet

Dansk sål med vand giver fødderne massage og modvirker trætte og ømme ben

Har du et arbejde, hvor du går eller står meget, kender du sikkert alt til trætte føder og ben. Måske også øm hofte? Eller ondt i ryggen? Du er ikke den eneste. Og du kan regne med, at problemet skyldes dine sko. Eller rettere de såler, du har i skoen.

Almindelige såler reducerer blodomløbet i fødderne, hvis du står stille længe ad gangen. Og så kommer dine muskler til at mangle energi. Samtidig vil en almindelig sål fiksere foden, så den ikke bevæger sig nok. Resultatet er træthed, ømme og smertende fødder og træthedsspændinger i lænd og ryg. En dansk udviklet sål fyldt med vand løser problemet. Medicovi-sålen aflaster det tryk, som kroppen udsætter foden for. Den er også støddæmpende og giver samtidig foden massage.

Vandsålen tvinger foden til at arbejde og sikrer et bedre blomomløb, så energien kommer ud til de muskler, der har brug for den. Har du fodsmerter og ikke ændrer situationen, bliver problemet kun værre, eksempelvis med for korte sener.

Mange ekspedienter skifter sko i løbet af dagen, fordi de bliver trætte og ømme. Med Medicovi-vandsåler i skoene skifter du hele tiden understøtningspunkter. Så en ond cirkel, hvor du bruger kræfter på at holde balancen, fordi du er træt, vendes om. Vandsålen hjælper dig med at holde balancen og gør det i øvrigt også lettere at dreje kroppen.

Mange oplever, at problemet med trætte fødder og ben forsvinder fra dag ét. På længere sigt modvirker vandsålen også spændinger andre steder i kroppen, lyder de tilbagemeldinger, vi har fået.