30.08.2017

2.be_

Bjerregaard Sikkerhed A/S lancerer nyt brand

2•Be er navnet på fremtidens sko til udbuds- og uniformsegmentet. Bjerregaard Sikkerhed A/S lancerer eget brand

Bjerregaard er kendt som importør og distributør af nogle af markedets stærkeste brands inden for sikkerhedssko. En stigende efterspørgsel på brugertilpassede løsninger til udbuds- og uniform segmentet blev katalysatoren for etablering af virksomhedens selvstændige brand, et eksklusivt højkvalitets brand der lyder navnet 2·Be.

Der er tale om gennemtestet, moderne sikkerheds- og jobfodtøj udviklet i nært samarbejde med nøglepersoner i de uniformerede brancher. Bag succesen ligger et stort engagement i kundernes hverdag og udfordringer, samt et tæt samarbejde med nogle af verdens førende skoproducenter.

Søren Boye, direktør i Bjerregaard Sikkerhed A/S siger om den nye forretningsvinkel:
“40 års erfaring med sikkerheds- og jobsko giver en vis ballast, så at Bjerregaard nu vælger at lancere vores eget brand er et helt naturligt skridt for os. Udbuds- og uniformsegmentet efterspørger skræddersyede løsninger til deres meget individuelle behov. Det er brugergenereret design; hvor brugernes ønsker og behov i samspil med vores faglige viden og adgang til de bedste materialer på markedet, som har inspireret os. 

Vi leverer ikke halve løsninger eller kompromisser, og med 2·Be kan vi give de forskellige kunder i uniformssegmentet, præcis de løsninger som deres opgaver kræver. Der er høje krav til både holdbarhed, komfort, sikkerhed og støtte. I mange tilfælde leverer vi fodtøj til mennesker hvis krop er deres værktøj; fodtøjets ergonomi påvirker hele kroppen, så vi føler et stort ansvar for at levere de rette løsninger - det kommer vi til med 2·Be.”

2·Be inkluderer stærke subbrands som Boa®-lukkesystemet og Vibram® såler. De enkelte modeller er designet med sigte på den rette kombination af teknikker for at imødekomme kundens behov. Eksempelvis lancerer brandet den første støvle med dobbelt Boa®-løsning i verden.

Finn Fogtmann, chef for produktudvikling i Bjerregaard uddyber:
“Den dobbelte Boa®-løsning er et godt eksempel på den brugerdrevne proces vi arbejder med i 2·Be. Løsningen udspringer af et reelt behov hos kunden, som i sit arbejde har brug for fleksibiliteten med at løsne støvlen i skaftet, men samtidig beholde en god støtte omkring selve foden, af sikkerhedsmæssige og funktionelle årsager.”

Udviklingen af 2·Be er et led i Bjerregaards vision om at blive endnu mere agile i forhold til globale udbud. Kunden skal ikke bekymre sig om regler og ansvar; alt fodtøj er godkendt efter relevante normer: Sikkerhedsfodtøj EN20345 og Jobfodtøj EN20347. I forhold til jobskoene ligger fokus på at tilføre værdi til kunder som ofte før har brugt normale sko. Vi tilføjer en dimension af ekstra sikkerhed med EN20347, idet de er godkendt for skridsikkerhed. Noget der betyder et sikrere valg for både virksomheden, indkøberen – og ikke mindst brugeren.