07.09.2022

nblogo_0

Bjerregaard Sikkerhed A/S introducerer New Balance sikkerhedssko på det nordiske marked

Det amerikanske superbrand, New Balance, har over 100 års erfaring med udvikling af den perfekte løbe- og performancesko og i deres sikkerhedssko bruger de netop disse avancerede teknologier fra sports- og livstilsprodukterne og tilfører dem sikkerhed. Samtidig er de tro mod egen produktfilosofi og leverer job- og sikkerhedsfodtøj i halve størrelser, så komforten bliver optimal.

Søren Boye, administrerende direktør hos Bjerregaard Sikkerhed A/S fortæller: ”Vi er ekstremt stolte over, at vi har landet aftalen om at distribuere New Balance sikkerhedsfodtøj i Danmark, Norge, Sverige, Island og Færøerne. Det passer godt ind i vores produktstrategi, som skal afspejle tidens trends og udviklingen indenfor job- og sikkerhedsfodtøj, som de seneste år har bevæget sig mere og mere i retning af sporty letvægtsmodeller. Når skoene så samtidig yder ekstraordinær komfort og sublim stødabsorbering, har man med New Balance den perfekte sikkerhedssko.”

Bjerregaard Sikkerhed A/S introducerer New Balance i Danmark med 7 forskellige modeller, der passer til forskellige discipliner og alle har et designet New Balance look.

Rolf Vind, Head of Marketing hos Bjerregaard Sikkerhed A/S fortæller: ”Vi foretog en omfattende og interessant undersøgelse i målgruppen, som vores kommunikationsstrategi er baseret på. Nemlig indikationen af, at håndværkere går mere op i deres udseende, end de umiddelbart giver udtryk for.”

Introkampagnen bygger derfor på netop denne forståelse for målgruppen med budskabet: Nu kommer sikkerhedsskoen der ikke ligner en sikkerhedssko.

Rolf Vind uddyber: ”Sikkerhedsskoene fra New Balance rammer et behov i markedet, med en sko der rent faktisk ligner en løbesko – blot med de sikkerhedsfeatures som kræves på de danske arbejdspladser. Vi har en stærk forventning om, at de danske brugere af sikkerhedssko vil tage disse cool sikkerhedssko, fra et brand alle kender, til sig i stor stil.”

Bjerregaard Sikkerhed A/S overordnede målsætning er at tilbyde kunderne det rette fodtøj til den rette opgave, og med tilførslen af New balance dækker de nu alle behov fra grove slidere over vandtætte hurtigløbere til solide allround sko og ikke mindst smarte jobsko. Bjerregaard Sikkerhed A/S driver deres forretning ud fra et løfte til markedet baseret på Footwear by Experts, hvilket nu yderligere forstærkes med sikkerhedssko fra globale New Balance, verdens tredjestørste producent af sports -og livstilsprodukter.

Produkterne rammer de danske byggemarkeder & grossister i slutningen af september og New Balance kan købes fra 1. oktober 2022 hos udvalgte forhandlere og kæder i den professionelle bygge- & industri branche.