11.08.2018

Grøn igen

7. ÅR I DEN GODE, GRØNNE TJENESTE

191.000 glade gæster, knap 700 frivillige og høj sol. Vi har været på på tour med Grøn igen i år

For syvende år i træk har Bjerregaard Sikkerhed A/S sponsoreret sikkerhedsfodtøj til “Kræwet” - de frivillige på Grøn. En god tradition der tager sit udspring det meningsfulde arbejde som Muskelsvindfonden utrætteligt udfører. I år kunne man melde udsolgt til 7 ud af de i alt 8 koncerter, så det er et pænt overskud fonden kan sende i arbejde.

De tonstunge scener, toiletter, skilte, boder, kilometervis af hegn bliver jongleret rundt mellem byerne af Kræwet på en stram tidsplan. Heldigvis forløb arbejdet uden nævneværdige uheld.

En fast tradition er uddelingen af Den Gyldne Sikkerhedssko, til det medlem af Kræwet der har gjort noget ekstra for indsatsen. I år gik prisen til Rune Christensen fra Telt, for altid at være opmærksom på sikkerheden og de tunge løft på løfteholdet. Han har ændret måden Kræwet løfter på - og de løfter rigtig meget. Rune har medvirket til at ingen er blevet slidt ned eller kommet til skade på Telt-holdet i tre år. Tillykke til Rune med anerkendelsen, som har en ganske særlig betydning for de frivillige, da det er deres kolleger som nominerer og vælger årets “særlige” indsats.

Søren Boye, adm. dir. i Bjerregaard Sikkerhed A/S udtaler:

“Vi fortsætter samarbejdet med Grøn og Muskelsvindfonden på syvende år og videre frem, fordi fondens arbejde er vigtigt og fordi Grøn, i al sin folkelighed, giver god mening. Den unikke musikoplevelse og folkefest som Grøn har udviklet sig til, er værd at bakke op om, og de utallige frivillige som bruger en stor del af deres sommerferie på at være en del af det Grønne fællesskab fortjener anerkendelse for deres kæmpe indsats. At vi så kan bidrage ved at udlevere sikkerhedsfodtøj til Kræwet - og dermed medvirke til at minimere risikoen for skader - er helt i tråd med vores daglige arbejde og mission for Bjerregaard Sikkerhed A/S”.