Dansk design

Designmæssigt er alle træsko fra Bjerregaard holdt i stilrent, dansk og funktionelt design. Du kan få dem i sort og hvid – naturligvis tilpasset om du arbejder i plejesektoren, i landbruget eller andre steder, hvor farven ikke alene er forventelig, men også praktisk.

På sikkerhedssiden er der modeller med slidnæse, hvis der er brug for ekstra beskyttelse ved tæerne – ligesom der er modeller med og uden bagkappe til beskyttelse af hælen samt - eller blot for god komfort. Når vi taler om komfort er alle sikkerhedstræsko udviklet med henblik på god stødabsorbering – og flere modeller har udskiftelig indlægssål. Ved at have særligt fokus på sålen modvirker vores træsko træthed, selvom du går eller står meget i løbet af arbejdsdagen.

Hvad sku’ det være?

Der er kælet for detaljerne. Der er eksempelvis modeller med stabiliserende gelenk indbygget i svangen. Nogle har PU-coated og vandafvisende læder på ydersiden - med svedtransporterende Politex-foring på indersiden. Nogle er antistatiske og passer til jobs i IT-sektoren eller i områder med højeksplosive produkter, hvor gnister og stød ikke er velkomne. Andre har såler og overflader, der er modstandsdygtige over for animalsk fedt, urin, syre eller blod – eksempelvis til brug i køkkener og på hospitaler. Og endelig er der træsko, der er varmeisolerende og passer godt til udendørs brug. Kort og godt: træsko til ethvert formål!

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er vores eksperter altid lige ved hånden.

Ring 46 55 00 00