Vinder af iF award i 2014!

At Bekina er eksperter i gummistøvler og anerkendt verden over for sine lette, varmeisolerende og slidstærke gummestøvler er endnu engang blevet bekræftet. I Februar 2014 vandt Bekinas Agility gummistøvle nemlig en iF Award for bedste produktdesign.

iF er en tysk organisation, der promoverer nyskabende, holdbare og funktionelle produktdesigns fra hele verden. Hvert år afholder organisationen iF Award arrangementet, hvor nominerede produkter fra forskellige kategorier har muligheden for at vinde prisen for mest revolutionerende produktdesign. Kategorierne spænder fra smartphones til biler og original emballage, hvor de bedste produkter fra hver kategori nomineres og har muligheden for at vinde den eftertragtede pris som årets design.

Mest funktionelle, holdbare og revolutionerende produkt!

Bekinas Agillity gummistøvle vandt prisen for ”mest funktionelle, holdbare og revolutionerende produkt” i kategorien ”industri/egenskabsvarer” over mærkerne Siemens, Hitachi, Festo, Hilti og Optrel.

Det er en international, anerkendt pris, som Bekina er vinder af! Over 2000 gæster fra mere end 40 lande deltog til prisfesten, der blev afholdt i storslåede omgivelser i BMWs hovedkontor i Munchen.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er vores eksperter altid lige ved hånden.

Ring 46 55 00 00