Bata - sikkerhedssko, der gør en forskel!

Sikkerhedssko fra Bata er udviklet med komfort, funktionalitet og holdbarhed i fokus.

Med visionen om at forbedre arbejdslivet for professionelle brugere stræber Bata konstant efter at udvikle det bedste sikkerhedsfodtøj på markedet. Resultatet er sikkerhedssko af højeste kvalitet og stærk holdbarhed, som på grund af deres perfekte pasform yder fødderne optimal støtte.

Fokus på ekstrem komfort

Ambitionen hos Bata er at levere sikkerhedsfodtøj, der giver ekstrem komfort, velvære og energi. For at realisere dette mål investerer Bata massivt i udvikling af teknologiske løsninger, der går nye veje og bryder med den traditionelle opfattelse af, hvordan sikkerhedssko skal fungere.

Samarbejdet med forskere over hele verden har blandt andet resulteret i udviklingen af den revolutionerende generation af sikkerhedsfodtøj fra WALKLINE inside, der forebygger skader ved at tage hensyn til fodens naturlige bevægelse.

 Banebrydende features til krævende brugere

Alle Batas produkter er fremstillet med funktionalitet og pasform for øje. Eksklusive features såsom stødabsorberende såler, ventilerende foer samt den unikke Boa-lukning giver brugerne den højeste beskyttelse, mens fødderne sikres komfortable og veltempererede forhold.

Med både klassisk fodformede sikkerhedssko, solide slidere og modeller i smart design har Bata en model, der indfrier selv de mest krævende brugeres krav og forventninger!

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er vores eksperter altid lige ved hånden.

Ring 46 55 00 00